خانم میترا مینایی

متولد : 21/09/1340
موسس، مدیر و مربی آموزشگاه کلبه میترا

مدارک و گوهینامه ها

•  دارای مدارک (شیرینی پز شیرینی های خشک، آشپز غذاهای فوری،آشپز مخصوص روز، آشپزی با مایکروویو، دسر ساز سنتی، شیرینی پز شیرینی های خشک بدون فر، طباخ آبزیان، کیک ساز و تر ساز، آشپز درجه 1، آشپز درجه 2، شیرینی پز درجه 1، شیرینی پز درجه 2، آشپز سنتی، سالاد ساز و اردور ساز، سوهان پز، کباب زن و تخته کار، گز سازی، متصدی کافی شاپ (قهوه سرا)،نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم، نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم خمیر ساز ماهر، نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم فر دار ماهر، نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم با تخصص خمیر ساز ماهر، دسر ساز بین المللی،  مدیریت و برنامه ریزی امور خانواده، مهارت سالم زیستن، هنر در خانه، آشپز هتل درجه 1، آشپز هتل درجه 2، قناد هتل، میز آرای هتل، میزبان رستوران، مدیر خانه داری هتل، اتاق دار هتل، متصدی البسه در هتل، متصدی طبقات در هتل، متصدی کافی شاپ در هتل، گواهینامه آموزشی برندینگ کسب و کار و اخلاق حرفه ای از سازمان فنی و حرفه ای کل کشور)، گواهینامه مدیریت و توسعه کسب و کار، گواهینامه شرکت در کارگاه های آموزشی  تخصصی – کاربردی کنفرانس سراسری مدیریت و توسعه کسب و کار

 

مدارک مربی گری

•  دارنده کارت مربیگری (شیرینی پز شیرینی های خشک، آشپز غذاهای فوری، آشپز مخصوص روز، آشپزی با مایکروویو، دسر ساز سنتی، شیرینی پز شیرینی های خشک بدون فر، طباخ آبزیان، کیک ساز و تر ساز، آشپز درجه 1، آشپز درجه 2، شیرینی پز درجه 1، شیرینی پز درجه 2، آشپز سنتی، سالاد ساز و اردور ساز، سوهان پز، کباب زن و تخته کار، گز سازی، متصدی کافی شاپ (قهوه سرا)، نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم، نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم خمیر ساز ماهر، نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم فر دار ماهر، نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم با تخصص خمیر ساز ماهر، دسر ساز بین المللی،  مدیریت و برنامه ریزی امور خانواده، مهارت سالم زیستن، هنر در خانه، آشپز هتل درجه 1، آشپز هتل درجه 2، قناد هتل، میز آرای هتل، میزبان رستوران، مدیر خانه داری هتل، اتاق دار هتل، متصدی البسه در هتل، متصدی طبقات در هتل، متصدی کافی شاپ در هتل)

 

سوابق و تجربیات کاری

•  تدريس هنر آشپزی، شيرينی‌پزی، ميوه آرايی، مديريت خانواده، هتل داری و خیاطی از سال 1368
•  اخذ پروانه تاسیس از سازمان فنی و حرفه ای برای آموزشگاه کلبه میترا در سال1390 ویژه آموزش خواهران و برادران با ارائه بیش از 35 مدرک بین المللی به شرح ذیل.
(شیرینی پز شیرینی های خشک، آشپز غذاهای فوری، آشپز مخصوص روز، آشپزی با مایکروویو، دسر ساز سنتی، شیرینی پز شیرینی های خشک بدون فر، طباخ آبزیان، کیک ساز و تر ساز، آشپز درجه 1، آشپز درجه 2، شیرینی پز درجه 1، شیرینی پز درجه 2، آشپز سنتی، سالاد ساز و اردور ساز، سوهان پز، کباب زن و تخته کار، گز سازی، متصدی کافی شاپ (قهوه سرا)، نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم، نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم خمیر ساز ماهر، نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم فر دار ماهر، نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم با تخصص خمیر ساز ماهر، دسر ساز بین المللی،  مدیریت و برنامه ریزی امور خانواده، مهارت سالم زیستن، هنر در خانه، آشپز هتل درجه 1، آشپز هتل درجه 2، قناد هتل، میز آرای هتل، میزبان رستوران، مدیر خانه داری هتل، اتاق دار هتل، متصدی البسه در هتل، متصدی طبقات در هتل، متصدی کافی شاپ در هتل)
•  همکاری در تدوین بيش از 20 عنوان كتاب در زمينه آشپزی، شيرينی‌پزی و ...
•  همکاری در تدوین بخش آشپزی مجله خانواده سبز
•  حضور در برنامه‌های صدا و سيمای ايران در زمينه آموزش هنر آشپزی و شیرینی پزی.
•  داوری و کارشناسی برنامه دست پخت های خودمانی  و که در حال حاضر از شبکه 2 سیما در حال پخش می باشد.
•  همراهی يكی از 4 داور بين المللی در بزرگترين فستيوال جهانی غذا در كره (در سال 1389).
•  همکاری در بيش از 10 مسابقه آشپزی
•  طراح استانداردهای سازمان فنی و حرفه‌ای در زمینه آشپزی، شيرينی‌پزی.
•  طراح سوالات امتحانی سازمان فنی و حرفه‌ای در زمینه آشپزی، شيرينی‌پزی.
•  طراح کتاب سوال منتشر شده از سازمان فنی و حرفه ای
•  دارای لوح سپاس به عنوان کارآفرین از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران.
•  دارای لوح تقدیر اولین کنفرانس علمی برندینگ کسب و کار مهارت فنی و حرفه ای